Zeamă 1/400/50/10 .................................................................
(bulion din pui, tăiței de casă, morcov, ceapă, ardei dulce,
smântână, verdeață )
Borș roșu 1/400/50/10 ............................................................
(Bulion din carne de porc, carne de porc, cartofi, varză,
ardei dulce, ceapă, sfeclă roșie, morcov, verdeaţă,
smântână, ardei iute)
Soleancă 1/400/50/20 .............................................................
(mix de salamuri, carne de porc, sos de tomate,
măsline, smântână, verdeață, lămîie)
Ramen de pui 1/500 ................................................................
(bulion din carne de porc, paste, carne de pui, ou, verdeață)
Carpaccio de vită cu
mix de salată 1/170/80 ...........................................................
(carne de vită, mix salată, roșii uscate, parmesan, ulei de măsline)
Platou crud afumat 1/300 .............................................................
(ceafă de porc, salam de vită , salam de porc)
Platou fiert afumat 1/450 ..............................................................
(piept de porc, ruladă de porc, ceafă de porc)
Platou classic Barda 1/380 ...........................................................
(ceafă de porc, salam de vită, ruladă de porc)
Platou cu cașcaval 1/320/50/20/1...........................................
(carne de vită, mix salată, roșii uscate, parmesan, ulei de măsline)
Frigărui de pui cu cartofi pai și sos 1/200/200/80/50 .................................................................................................
(frigărui de pui în bacon, mix salată, roșii, cartofi pai,
parmesan)
Cărniță de pui cu cartofi americani și sos 1/200/200/50 ................................................................................................
(cărniță de pui, cartofi americani, ulei de floarea soare-lui, condimente, verdeață)
Ceafă de porc cu legume la grătar 1/200/180/50 ................................................................................................
(ceafă de porc, ardei kapia, vinete, roșii, ciuperci, sos)
Muschiuleț de porc cu cartofi americani
și sos de frișcă 1/180/200/100 ................................................................................................
(mușchiuleț de porc, mix salată, roșii, cartofi americani,
sos de frișcă, parmesan)
Costiță de porc BBQ cu mix de salată și roșii cherry
1/300/100/50 ................................................................................................
(costiță de porc, mix salată, parmesan, sos)
Frigărui de porc cu cartofi pai și sos 1/200/200/80/50 ................................................................................................
(carne de porc, mix salată, roșii, cartofi pai, parmesan,
sos)
Mici cu sos iute și salată de varză 1/200/150/50 ................................................................................................
(mici, salată de varză și mazăre, sos)
Cârnăciori la grătar cu salată din varză și sos 1/200/150/50 ................................................................................................
(cîrnăciori, salată de varză și mazăre, sos)
Pulpă de iepure cu tăiței și sos din ciuperci 1/200/150/100 ................................................................................................
(pulpă de iepure, tăiței de casă, sos din ciuperci)
Pulpă de rață cu mere caramelizate 1/200/100 ................................................................................................
(pulpa de rață, mere, zahăr, condimente)
Tocaniță de porc cu mămăligă brînză și smîntînă
1/250/200/50/50 ................................................................................................
(carne de porc, mămăligă, brănză, smântână, unt, condiment, verdeață)
Mîncare de fasole cu afumături 1/400 ................................................................................................
(fasole albă, afumături, ceapă, morcov, sos de roșii,
ulei de floarea soarelui, condimente, verdeață)
Caesar cu pui 1/300 ................................................................
(salată iceberg, mix de salată, carne de pui, roșii, sos
caesar, parmesan)
Salată din legume proaspete 1/20............................................
(mix de salată, roșii, castraveți, ceapă)
Salată din varză 1/200 ............................................................
(varză, morcov, mazăre, ceapă)
Pizza Capriciosa 1/650 ............................................................
(Blat, sos de roșii, mozzarella, vinete, usturoi, șuncă,
brînză de oi, sos pesto)
Pizza Margherita 1/500 ...........................................................
(Blat, sos de roșii, mozzarella)
Pizza Salsiccia 1/650 ...............................................................
(Blat, sos de roșii, mozzarella, salsiccia, ciuperci,măsline, sos pesto)
Pizza Bambini 1/600 ................................................................
(Blat, sos de roșii, mozzarella, piept de pui, parmesan)
Pizza Ortolana 1/600 ...............................................................
(Blat, sos de roșii, mozzarella, vinete, ardei kapia, dovlecei, roșii, ciuperci)
Pizza Tocană Țărănească 1/650................................................
(Blat, sos de roșii, mozzarella, tocană de porc, brînză de oi, sos pesto)
Pizza Picanta 1/ 600 ................................................................
(Blat, sos de roșii, mozzarella, saliami, ardei chili)
Pizza Quatro Carne 1/ 650 .......................................................
(Blat, sos de roșii, mozzarella, șuncă, bacon, salsiccia, piept de pui)
Pizza Quatro Formaggi 1/650 ...................................................
(Blat, sos de roșii, mozzarella, parmesan, brie, gor- gonzola)
Pizza Barda 1/750 ...................................................................
(Blat, sos de roșii, mozzarella, șuncă, bacon, salsiccia,piept de pui, ciuperci,
olive, spată afumată, sos pesto)
Cartofi pai cu sos 1/20......................
Cartofi americani cu sos ..................
Cartofi bile cu sos 1/200 ..................